Actueel De belangrijkste verkiezingen van 2021 – continuïteit én verandering

De belangrijkste verkiezingen van 2021 – continuïteit én verandering

Geoffrey van Leeuwen 27 oktober 2020

2021 belooft een belangrijk jaar te worden! Een jaar van verandering én continuïteit. Voor het land, voor Buitenlandse Zaken en voor de VDBZ. Naast de nationale Tweede Kamer verkiezingen op 17 maart zijn van 16 tot 18 maart ook onze OR-verkiezingen. Een kans voor de VDBZ om met hernieuwde kracht te blijven werken aan het veranderen en verbeteren van onze organisatie. 

2021 wordt ook een jaar van continuïteit. Onze eigen ervaren Hester Jonkman wil met volle overtuiging nogmaals aan de slag als lijsttrekker van de VDBZ. Hiervoor heeft zij de volledige steun van het bestuur. Van het (blijvend) vechten voor een permanente oplossing (unilocatie) voor de Rijnstraat tot het aankaarten van problemen met de toepassing schouw, van het bestrijden van leeftijdsdiscriminatie in de ronde, tot het verbeteren van de positie van tijdelijke contractanten. Hester handelt. Behartigt onze belangen én haalt resultaten binnen. Ik – en de rest van het bestuur – hebben er het volste vertrouwen in dat zij met haar kennis en kunde zorgt continuïteit waar nodig én voor verandering en verbetering waar dit kan. 

Maar het allerbelangrijkste: wij hebben jullie – de leden van de VDBZ – nodig. Wil je zelf op de lijst voor de OR zitten? Meld je dan bij Hester Jonkman! Wil je actief worden voor onze wervelende verkiezingscampagne? Meld je dan bij Kees Cath die voor de VDBZ campagneleider is! Maar het allerbelangrijkste: stem! En zorg dat je collega’s ook stemmen. Samen met jullie kunnen we ons verkiezingsresultaat van de vorige keer overtreffen. 

Ik kijk uit naar de campagne, en hoop dat we op jullie (onverminderde) steun kunnen rekenen.


Geoffrey van Leeuwen

Voorzitter, Bestuur

Profiel