Actueel Van de Lijsttrekker: dank aan alle kiezers!

Van de Lijsttrekker: dank aan alle kiezers!

25 maart 2021

Beste leden,

Ook van mij weer enorm veel dank voor jullie steun en vertrouwen aan mij en het nieuwe team! Van mij en het hele campagneteam in het bijzonder ontzettend veel dank aan onze VDBZ-points of contact op de posten: de grote groep vrijwilligers die mee heeft gedaan met het verspreiden van onze campagneboodschappen, jullie feedback op de campagne en vooral ook jullie enthousiasme en vrolijkheid die heel inspirerend was voor ons. Jullie inzet was essentieel voor ons succes: zonder jullie was onze boodschap nooit zo goed terecht gekomen!

Maar hoe leuk de campagnetijd ook weer was – zelfs in coronatijd – we hebben er vooral heel erg zin in om weer hard voor jullie aan de slag te gaan. Dus –juist in coronatijd – blijf ons alsjeblieft voeden met jullie aandachtspunten, zorgen, vragen en op- en aanmerkingen. Die hebben we hard nodig om ons werk voor jullie goed te blijven doen.  

Namens iedereen op de lijst en in de nieuwe OR-fractie, nogmaals dank! En graag tot mails/horens en liefst natuurlijk zo snel mogelijk weer ziens,

Hester Jonkman