Actueel Van de Voorzitter: Laat (van) je horen

Van de Voorzitter: Laat (van) je horen

Delphine Pronk 25 januari 2018

Waarde leden, onze mooie Vereniging bestaat voor en door haar leden. Dankzij u, bijna 1000 in totaal, hebben we in 2017 als grootste vakbond veel en effectief onze stem laten horen. Of het nu gaat om de meerderheid in de OR, of ons ongenoegen over huisvesting, in Den Haag of op de post: we hebben altijd met een massale achterban invloed en impact.

Dat kunnen en moeten we volhouden. Hoe kunt u, als lid, dat doen? Een paar eenvoudige stappen:

1. Maak een collega lid die dat nog niet is. Kinderlijk eenvoudig: “Heb je al wel eens nagedacht over lid worden van de VDBZ? De grootste vakbond van BZ?” En bij een positief antwoord: stuur de link  www.vdbz.nl en klik op ‘Lid worden’.
2. Betaal via incasso. Dat scheelt u in de administratie, ons in de frustratie van rappellen (meer dan 100 in december :-(), en u weer in de kosten: scheelt 5 euro per jaar.
3. Maak gebruik van IKAP: via p-direct ook eenvoudig. En betaal daardoor minder contributie.
4. Laat (van) je horen. Kom naar de ALV, waar we zullen spreken over (VD)BZ nu en in de toekomst. Uit je zorgen. Stel je vragen. Blijf kritisch. Want alleen dan kunnen we effectief zijn.

In alle gevallen staat het bestuur voor u klaar. Ook onze collega’s van het secretariaat, Julie en Edith, helpen graag, via vdbz@minbuza.nl

Ik zie zeer uit naar onze ALV op 2 februari, en naar onze gezamelijke acties in 2018.

Uw,
Voorzitter

Delphine Pronk

Voorzitter, Bestuur

Profiel