Geoffrey van Leeuwen DAM

Voorzitter Bestuur

Als voorzitter van de VDBZ zet ik mij graag in voor de belangen van BZ’ers en voor het mooie en bijzondere vak dat wij uit oefenen. BZ is een prachtig ministerie met fantastische mensen. Op het departement, op de posten, lokaal en uitgezonden, en inclusief de vak-attachés die meer en meer als one team met en voor BZ werken. Voor Nederland, wereldwijd. Dat vraagt natuurlijk nogal wat van onze mensen, en van hun geliefden. En daarom is het geweldig dat de VDBZ er is. Als club waar u wordt gehoord, als club waar uw belangen worden behartigd.

Ik ben sinds 1996 in dienst bij BZ en meteen na het klasje lid geworden van de VDBZ. Ik heb verschillende buitenplaatsingen afgewisseld met functies op het departement. In de zomer van 2018 kwam ik - na twee jaar als ambassadeur in Kaboel - weer terug naar Den Haag, dit keer als directeur DAM. Hoewel dit met alle crises in deze regio een drukke baan is, is het tijd om na vele jaren geprofiteerd te hebben van al het werk dat VDBZ verricht, nu zelf aan de slag te gaan en een bijdrage te leveren.

Dat kan ik niet zonder uw input. Ik ben er voor u en namens u, dus aarzel niet om contact op te nemen met mijzelf of iemand anders in het bestuur. Wij zullen, samen met onze collega’s in de OR, ons uiterste best voor u doen.