Jouw stem is nodig voor een sterke ondernemingsraad

10 april 2023

Volgende week kun je stemmen voor de nieuwe Ondernemingsraad! VDBZ heeft de campagne afgetrapt met een gezamenlijke borrel. Een grote verscheidenheid aan BZ-netwerken – zoals FEE, Out There, VeryBZ, OnbegrensdBZ en BiND – hieven hier het glas met de VDBZ-kandidaten voor de OR. 

Nu begint het echte werk, en daar hebben we jou hard bij nodig. Onze campagne is erop gericht zo veel mogelijk collega’s te laten stemmen op 17 en 18 april. We hebben ieders stem nodig zodat de VDBZ-kandidaten een ruim mandaat hebben in de ondernemingsraad. Dus help de VDBZ in de ondernemingsraad en stem!

De VDBZ in de OR gaat de komende jaren de banden nauw houden met de netwerken en uiteraard met de VDBZ-leden. De stem van de VDBZ is de stem van een achterban met meer dan 800 leden en dat telt enorm als het om draagvlak gaat voor besluiten die binnen de organisatie worden genomen. Door ons contact met de achterban blijven we een sterke stem in de ondernemingsraad.

De campagnetijd is kort. Op woensdag 12 april tussen 15.30 en 16.30 uur is het verkiezingsdebat. Op 13 april gaan we handdoeken leggen en flyeren en op 17 en 18 april zullen we flyeren op het ministerie. Stuur ook gerust de memes door die we gebruiken in de campagne. Van hoor en zeg het door hebben we veel te verwachten in de campagne. We rekenen op onze leden.

Kortom stem voor een sterk VDBZ!