Juridisch advies

Lid van de VDBZ en Juridisch advies nodig? Misschien kunnen we jou helpen. De VDBZ kan bij sommige situaties een gratis eerste consult aanbieden bij onze advocaat. Interesse neem contact op met VDBZ@minbuza.nl en dan kijken we of jouw casus hiervoor in aanmerking komt.

Extern juridisch advies
De vertrouwenspersoon adviseert ook over het inschakelen van extern juridisch advies. Indien je daarvoor in aanmerking wilt komen, meld je dan bij de vertrouwenspersoon. tessa.martens@minbuza.nl

De VDBZ heeft een samenwerkingsverband afgesproken met Mr. H.S.P. Stuiver van Stuiver en Weijling Advocaten Ambtenarenrecht.

Zijn contactgegevens zijn:

h.stuiver@stuiverenweijling.nl

telefoonnr. +31(0)653162346

website:  https://www.stuiverenweijling.nl/medewerker/mr-h-s-p-stuiver/  en/of  https://www.linkedin.com/in/hansstuiver/ 

Het eerste gesprek (max. 1,5 uur) is gratis. Daarna berekent de heer Stuiver een gunstig uurtarief.

De VDBZ is ook een samenwerkingsverband aangegaan met Kortman Advocaten in Den Haag. Het eerste gesprek (max. 1,5 uur) is gratis. Ook Kortman Advocaten  berekent een gunstig uurtarief voor de uren daarna. VDBZ-leden kunnen tevens voor andere expertise, zoals huurrecht en vermogensrecht, onder deze voorwaarden bij Kortman Advocaten terecht.

Veel gestelde vragen:

Ik ben niet tevreden met mijn plaatsingsbesluit. Wat kan ik doen?

Net je plaatsingsbesluit ontvangen en niet tevreden? Maak gebruik van de verkorte procedure en teken binnen TWEE weken bezwaar aan. De verkorte procedure (art. 147 RDBZ) heeft schorsende werking en je bezwaar tegen een plaatsing of tegen een terbeschikkingstelling wordt dan versneld behandeld.